Lukk
Meny

Praktisk informasjon

Kulturnatt Fredrikstad 2022 arrangeres fredag 9. og lørdag 10. september.

Hva skjer?

Under Kulturnatt Fredrikstad får du et mylder av kulturopplevelser i hele byen.  

Gratis inngang

Arrangementene under Kulturnatt er gratis. På noen steder er det begrenset antall plasser, og «førstemann til mølla-prinsippet» gjelder. Noen steder krever at du henter ut gratisbillett i forkant av arrangementet.

Enkelte arrangementer krever betalt inngangsbillett. Her har Kulturnatt i samarbeid med arrangørene et begrenset antall gratisbilletter. Disse kan du vinne i våre sosiale medier!
Følg med på Instagram (@kulturnattfredrikstad) og arrangementet vårt på Facebook - prøv lykken!


Parkering og transport

Gratis buss: I samarbeid med Bypakke Nedre Glomma og Østfold Kollektivtrafikk og tilbyr vi gratis buss på Kulturnatt 9. og 10. September!

Alle bussruter i Fredrikstad kommune vil være gratis, samt følgende busslinjer

  • linje 1 (Sarpsborg-fv 109 - Fredrikstad),
  • linje 2 (Sarpsborg-rv 22 - Fredrikstad) og
  • linje 4 (Kalnes - Grålum-fv 109 - Fredrikstad).
  • linje 6 (Kråkerøy - Fredrikstad) NB! Linjen kjører fra Oslo til Hvaler, men gratistilbudet gjelder kun innenfor Fredrikstad.

Se bussruter på «ØstfoldReise» (reiseapp), «ØstfoldBillett» (billettapp) eller www.ostfold-kollektiv.no.

Ferge: Det kjøres ordinære rutetider med byfergene under Kulturnatt. Her kan du se rutetider: www.fredrikstad.kommune.no/byferga

Sykkel: Vi oppfordrer flest mulig til å sykle eller gå. Den som ikke har mulighet til å sykle til Kulturnatt, men allikevel ønsker å utforske byen og de ulike arrangementene på to hjul, kan benytte seg av Bysyklær. Disse står plasser flere steder i byen og er gratis å låne så lenge en leverer tilbake til der en plukket opp sykkelen innen ti timer.

Sykkelparkering: Vi setter opp ekstra sykkelparkeringer på Hans Nielsen Hauges plass (Flesketorvet utenfor Kaffebrenneriet) og på plassen mellom Litteraturhuset og Kirkens bymisjon.

Parkering: Det er gratis parkering hverdager etter kl. 14.00 og lørdager og søndager etter kl. 09.00 i følgende p-hus: Apenesfjellet, St. Hansfjellet, Stadion og Torvbyen.

Er du ikke kjent i byen? 

I denne aktivitetskalenderen finner du også adresser til hvert enkelt arrangement. 

Tips til deg som skal på Kulturnatt 

  • Du finner oversikt over tidspunkt og detaljert informasjon om de enkelte arrangementene i programmet. Følg med for eventuelle endringer. Programmet finner du her.
  • Det blir et mylder av arrangementer som vil fargelegge Fredrikstad. Du kan ta turen til byen og bli med på alt det morsomme som skjer. Eller du kan velge å sette deg inn i høydepunkter du ønsker å få med deg – det er mange av dem! Her ser du det digitale programkartet med oversikt over hva som skjer på hvert område.
  • Følg med på Kulturetaten i Fredrikstad på Facebook og @kulturnattfredrikstad på Instagram for oppdateringer og nyheter om Kulturnatt. Sjekk også #kulturnattfredrikstad på sosiale medier.
  • Benytt gjerne anledningen til å besøke arrangementer og steder du ikke har vært før.
  • Sørg for å kle deg etter været – mange arrangementer er utendørs!

 

Vi samabeider med