Lukk
Meny

Om Kulturnatt

Fredag 9. og lørdag 10. september 2022 fylles Fredrikstad for sjuende gang med et mylder av gratis kulturopplevelser spredt over hele byen.

Opplev Fredrikstads kulturliv på sitt beste med dans, teater, konserter, filmvisninger, kunst, historiske vandringer og mye mer!

Alle byens kulturarrangører, institusjoner, lag, foreninger og andre interesserte er invitert til å skape en magisk kveld der publikum kan skreddersy sin egen Kulturnattløype i den fantastiske byen vår. Kulturnatt Fredrikstad skal vise frem bredden og mangfoldet av kulturtilbud og opplevelser som finnes i byen vår, med innhold definert av kulturaktørene selv.

Voksne, barn og unge kan vandre gjennom byen fra opplevelse til opplevelse. Alle arrangementer er gratis.

Kulturnatt Fredrikstad ble arrangert for første gang i 2015, som del av opptrappingen til byjubileet Fredrikstad 450 år. Siden oppstarten har vi bydd på noen spektakulære overraskelser, som det magiske lyd- og lyskunstprosjektet i Fredrikstadmarka Lucid Dream under byjubileet og Defence of the Dream i 2018. Det konstante siden Kulturetaten i Fredrikstad kommune først lanserte Kulturnatt Fredrikstad har vært at byens kulturarrangører, institusjoner, lag, foreninger og andre interesserte er invitert med til å skape en magisk kveld. Dette er kvelden når folk får mulighet til å oppleve bredden og mangfoldet av kulturtilbud og opplevelser som finnes i byen vår. Aktørene får et publikum de kanskje ikke ellers treffer.

 

Foto: Trine Sirnes