Lukk
Meny

Informasjon til arrangører på Kulturnatt Fredrikstad

Skal du delta som arrangør på Kulturnatt? Her finner du informasjon om påmelding og deltakelse, samt en grafisk verktøykasse du kan bruke for å promotere ditt arrangement!

Når er Kulturnatt Fredrikstad?

Kulturnatt Fredrikstad 2022 er 9. og 10. september.

Hva innebærer det å delta som arrangør?

Som arrangør på Kulturnatt står du ansvarlig for gjennomføring av ditt eget arrangement.
Alle arrangementene på Kulturnatt skal være gratis for publikum å delta på.
Kulturetaten i Fredrikstad kommune bistår med planlegging og koordinering, samt at vi framskaffer tillatelser i forbindelse med bruk av ulike byrom og lokaler. I tillegg organiserer vi felles markedsføring av Kulturnatt samlet. Det er ikke til hinder for at du selv kan markedsføre ditt arrangement i tillegg.

Kan jeg delta?

Alle byens kulturarrangører, institusjoner, lag, foreninger og andre interesserte kan delta som arrangører på Kulturnatt! Kulturnatt Fredrikstad skal vise frem bredden og mangfoldet av kulturtilbud og opplevelser som finnes i byen vår. Innholdet i arrangementet ditt velger du selv.

Hvordan melder jeg meg på?

Du melder deg på som aktører ved å fylle ut dette skjemaet: https://events-submission.newmindmedia.com/kulturnatt_fredrikstad 

Fristen for påmelding til Kulturnatt Fredrikstad i 2022 er 7. juni. Har dere ikke helt avgjort detaljene rundt hva dere vil gjøre på Kulturnatt enda? Dere kan melde dere på allikevel!

Siste frist for helt ferdig program og materiell er 12. august, klokken 12.00. 

Verktøykasse

Her finner du en grafisk verktøykasse for Kulturnatt Fredrikstad 2022. Den inneholder maler for plakater, innlegg og stories til sosiale medier, logoer og illustrasjoner. Last ned og bruk i deres markedsføring! 

Sosiale medier

Om du vil opprette arrangement på Facebook ber vi deg bruke denne malen for tittel:

Kulturnatt Fredrikstad - Tittel på ditt arrangement

Legg også til Kulturetaten i Fredrikstad kommune som medarrangør
(dette finner du under "⚙️Innstillinger for arrangementer" på samme sted der du legger inn bilde når du oppretter arrangement på Facebook).

Dette gjør det enklere for publikum å søke opp Kulturnatt-arrangementene - og for oss å holde oversikt og inkludere deg i flere markedsførings-tiltak!