Lukk
Meny

Aktuelt

Tusen takk til alle som bidro!

I to dager har byen vært fylt med yrende liv og et mylder av kulturopplevelser. Tusen takk til alle som har bidratt til å gjøre Kulturnatt til en opplevelse for både store og små!

Les mer

Praktisk informasjon til deg som skal på Kulturnatt

Lurer du på hvor du skal parkere sykkelen? Hvilke busslinjer som er gratis? Har får du praktisk informasjon og tips til Kulturnatten.

Les mer

Hva bør jeg velge på Kulturnatt?

Hvordan skal man velge i mylderet av arrangementer? Sjekk vår guide til hva du bør få med deg!

Les mer

Dette skjer i Gamlebyen

Gamlebyen er selvfølgelig med på Kulturnatt og byens aktører inviterer til konserter, utstillinger, vandringer og opplevelser for store og små!

Les mer

Kulturnattmat

Flere av byens restauranter tilbyr deilige retter du kan ta med deg på farta mellom arrangementene.

Les mer

Høydepunkter for barna - lørdag

Det er mange aktiviteter og opplevelser for barn under Kulturnatt. Det er mye som skjer før det blir natt. De ulike aktivitetene for barn er fordelt på områder og tidspunkt. Sjekk ut hva du bør få med deg på lørdag!

Les mer

Høydepunkter for barna – fredag

Kulturnatt har et variert program som passer til både liten og stor. Det er mange høydepunkter å velge mellom. Her kan du se en oversikt over hvilke opplevelser som passer for barnefamilier på fredag. 

Les mer

Billettdryss til utvalgte arrangementer

Alle Kulturnatt-arrangementer i Fredrikstad er gratis. Enkelte arrangementer som foregår i byen samme helg har imidlertid ordinært billettsalg. Til disse arrangementene har Kulturnatt et begrenset antall gratisbilletter du kan vinne.

Les mer

Gratis buss under Kulturnatt

Årets Kulturnatt tilbyr over 60 arrangementer spredt rundt i byen. Du kan ta gratis buss til arrangementet hele fredag og lørdag 9. – 10. september.

Les mer

Bli med på todagers Kulturnatt - alt er gratis!

Du er invitert til en magisk helg i Fredrikstad, med kulturopplevelser spredt over hele byen. Kulturnatt byr på bredden og mangfoldet av kulturtilbud og opplevelser som finnes i byen vår, med noe for enhver smak.

Les mer

Viser 12 artikler fordelt på 2 sider og du er på side 1.